sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Mietteitä

Eilen olin kotona koko päivän ja siivosin ahkerasti. Siivotessa tulee sellainen olo, että murheet ei paina ja elämä hymyilee. Kaiken lisäksi tulee puhdasta jälkeä. Illalla tulin katselleeksi sellaisen elokuvan kuin Kamelianainen. Elokuva on 1930- luvulta ja dramaattinen rakkaustarina. Aloin pohtia elokuvan jälkeen omaa elämääni.

Välillä tulee sellainen fiilis, et olis todella mahtavaa et tosi elämä olis samanlaista kuin elokuvissa, unissa ja kirjoissa. Olisi enemmän mahdollisuuksia tehdä kaikkea. Raha ratkaisee paljon. Jos sitä on niin elämäänsä voi rikastuttaa esim. matkustelemalla maapalloa ympäriä, käydä teattereissa, yöpyä kalliissa hotellissa ja vaikka mitä. Jos rahaa on opiskelijabudjetilla matkusteleminen on Suomen sisäistä ja sekin vähäistä. Joskus voi olla rahaa elokuviin, mutta ei välttämättä usein. Kaupassa täytyy miettiä mitä ostaa.

Olen tottunut suorittamaan. Järjestänyt joka päivälle paljon menoa ja illalla kun olen vihdoin ja viimein kotona kömpinyt sänkyyn. Nyt en ole kirjoittanut pitkään aikaa kalenteria. Olen myös järjestänyt itselleni enemmän aikaa esim. saatan olla viikonloput kotona tai käydä korkeintaan kirjastossa. Nyt kun on kauniit säät, voin mennä luontoon lukemaan. Aurinko vaikuttaa paljon mielialaani. Jos pihalla paistaa aurinko ja linnut laulaa voisin itkeä onnesta. Ei ole silti harvinaista, että jään koneelle vielä hetkeksi aikaa... Mielessä ajatus, että kohta menen pihalle. Niin eilen taisi käydä. En silti soimaa itseäni, sillä sainhan siivottua. Välillä viihdyn hyvin itsekseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti